Чай Букет (жълт кантарион, мащерка, риган, маточина)

Ароматният чай Букет МОНАРДА има общоуспокояващо и противомикробно действие.

Уникалните рилски билки, събрани в изключителен Букет, са средство при депресии, безсъние, нервност, неспокоен сън. Помагат при силно нервно напрежение, аритмии.

Чаят Букет МОНАРДА има бактерицидно действие.

Помага при нощно напикаване, болезнена менструация, подобрява метаболизма и храносмилането, благотворно повлиява кожни проблеми.

Чайовете МОНАРДА, съдържащи и мащерка, са трапезни чайове, подходящи за всекидневна употреба.
100% натурален продукт.
Текстовете носят информативен характер и не трябва да се използват за подмяна на добрите медицински практики, лечение и самолечение.

чай Букет Монарда

Чаят Букет Монарда ще ви предпази от депресия

Таро за петък, 25 ноември. 2022

Да погледнем какво може да ни кажат картите Таро за днешния ден, петък, 25 ноември. Изтеглихме Осмица мечове. На картата се виждаме като хлабаво завързани в клетка от осем меча. Но това очевидно не ни пречи да говорим. Тук темата е за чувството ни, че сме отделени от света и за невъзможността да получим вярна представа за този свят, когато натрапваме мнението си.

Всеки си има мнение – и мъдрият, и много простият. Но когато се опитва да го наложи над останалите, той опустошава собствената си душа.
Според Гьоте единственият начин за възстановяването на връзката ни със света, това е познанието. То се осъществява правилно, когато замълчим, когато задаваме въпроси и слушаме внимателно отговорите.

За да разбереш например какво ти казва една роза, ти трябва да се слееш с нея и да я допуснеш в душата си. Така разстоянието между теб и обекта се стопява до нула и розата проговаря с твоя вътрешен глас в твоето собствено съзнание. Подходяща медитация за деня е:

Който иска да опознае себе си, трябва да види света като свой образ.
Който иска да опознае света, трябва да вижда света в самия себе си.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.