Две мнения за Фигурин, които ще ви накарат да се замислите

Отслабването не е проблем с Фигурин

Здравейте! Пише ви Даниел Парушев. На 43 години съм, от гр. Първомай.

Щастлив съм благодарение на Фигурин. Фигурин ми помогна да отслабна и да реша здравословните си проблеми. Няма да ви досаждам много, само искам да ви пиша, че от наднорменото тегло дойдоха и проблемите със здравето. Коленете започнаха да ме болят, кръвното ми налягане се повиши. Всички лекари бяха единодушни по въпроса, че трябва да отслабна, наистина бях заприличал на прасе. Лесно е да се каже, трудно е да се постигне.

Това обаче не важи за Фигурин.

Отслабването с Фигурин не е проблем. Той подтиска чувството за глад така, че се храниш колкото си искаш и каквото си искаш, а то не е много, и въпреки това отслабваш.

мнение за Фигурин на Даниел Парушев
Даниел Парушев

Отслабваш бавно, което според мен е добре, защото съм чел, че рязката промяна в телесното тегло е силен стрес за организма и има своите последствия.

Така за два месеца свалих само 8 кг. Това за мен си е истинско постижение. Аз имам нужда да сваля поне още 12. Ще поръчам още и няма да се откажа от Фигурин, докато не постигна крайната си цел – 20 кг. Скоро и това ще стане!

Действието на Фигурин е поразително – само имайте малко търпение!

Здравейте! Казвам се Николай Колев и съм на 35 год. Живея в Карлово.

Започнах да пия Фигурин през септември. Тогава тежах 120 кг. Представяте ли си как изглеждах?

Защо започнах да пия Фигурин? Нямах никакво намерение да отслабвам, докато наднорменото тегло не започна да вреди на здравето ми и да ограничава движенията ми. Вече не можех да се сгъна да си обуя чорапите, а обувки с връзки не купувам от няколко години. Избирам такива, които бързо и лесно се нахлузват на краката. Това може би щях да го преживея, ако затлъстяването не доведе до високо кръвно и нарушено кръвообращение. Лекарите ме караха да отслабна.

Диети не можех да пазя, имам проблеми със стомаха. Чудех се какво да правя.

Мнение за Фигурин на Николай Колев
Николай Колев

Тогава ми се притече на помощ един колега, жена му отслабнала с Фигурин. Помолих го да поразпита. Още на следващия ден бях снабден с цялата ми нужна информация за Фигурин.

Не му мислих, а веднага поръчах. Ефектът беше поразителен. Не дойде бързо, но пък за сметка на това трайно. За 6 месеца, като между два курса си правех по една почивка, отслабнах с 24 кг. Това ме задоволяваше напълно. Изглежда и кръвното, защото то се нормализира, подобри се и кръвообращението.

Всичко това дължа на Фигурин.

Ето и едно трето мнение:

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *