Чай Нормободимас – Вербена

чай за отслабване

Отслабването може да е приятен процес – с чая Нормободимас Вербена

Чай Нормободимас от серията Вербена, създаден по специална рецепта на д-р Атанас Михайлов.

Нездравословното хранене, липсата на движение, големия стрес са част от ежедневието на съвременния човек. Тези фактори водят до наднормено тегло, нарушен метаболизъм.

Как да отслабнем?

В много случаи е твърде трудно да се промени начина на живот, но това не е повод да не правим нищо за собственото самочувствие! Нека не посягаме към химията, тя въздейства на организма грубо и често дава странични ефекти.

Билките, част от естествената човешка природа, действат внимателно, плавно и трайно. Ароматният букет на чая Нормободимас – Вербена ще допринесе да отслабвате с удоволствие!

чай за отслабване Нормободимас Вербена

Чай за отслабване Нормободимас – за добро самочувствие

Състав на чая Нормободимас – Вербена:

 • Девисил корен (Rad. Levistici)
 • Магданоз семе (Sem. Petroselini)
 • Бреза лист (Fol. Betulae)
 • Коприва лист (Fol. Urticae)
 • Коприва корен (Rad. Urticae)
 • Хвойна плод (Fr. Juniperi)
 • Копър семе (Fr. Anethi)
 • Сладник корен (Rad. Liquiritiae)

Чаят Нормободимас – Вербена е чай с отличен ефект при затлъстяване. Съдържа внимателно подбрани билки, ефикасно и същевременно безвредно влияещи върху интимните механизми на обмяната на веществата. От една страна чаят Нормободимас – Вербена ускорява метаболизма, от друга страна намалява чувството за глад.

Допълнителният полезен ефект е прочистването на бъбреците и жлъчно-чернодробната система. В този смисъл чаят Нормободимас – Вербена помага и на хората, страдащи от жлъчни дискинезии и при лечение на подагра, състояния, често придружаващи затлъстяването.

Ако имате нужда от насърчаване и подкрепа при отслабване, вижте как резултатите от отслабването могат да надминат и най-смелите очаквания:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 thoughts on “Чай Нормободимас – Вербена

 1. Чувала съм за доктор Атанас Михайлов, в здравословното хранене е доста известен. На този чай не бях попадала до сега честно казано.В състава на чая Нормободимас има изключително много и все полезни билки, особено – Вербена:Девисил корен, Магданоз семе, за него съм чувала, че лекува и много успокоява.Наистина нездравословното хранене, липсата на движение, големия стрес са част от ежедневието на съвременния човек, които водят до това неприятно нарушаване на метаболизма.Четох, че сме започнали доста бързо да настигаме американците по затлъстяване, като тази статистика е много тревожна.Хареса ми, че допълнителният полезен ефект на този чай е прочистването на бъбреците и жлъчно-чернодробната система и в този смисъл помага и на хората, страдащи от жлъчни дискинезии и подагра, състояния, често придружаващи затлъстяването.Мисля да си го купя и да го пробвам лично.

 2. Радвам се че открих този сайт.Билковите чайове са задължителен елемент от моето ежедневие.Благодаря и за страхотния клип, който споделихте с нас.Определено ще ни бъде от полза.Наистина това нездравословното хранене, липсата на движение, големия стрес са част от ежедневието на съвременния човек.Като именно тези фактори водят до наднормено тегло, нарушен метаболизъм.След това започваме с диети , а веднъж почнат ли се няма спиране и проблема става още по сериозен.Хубаво е ,че съдържа внимателно подбрани билки, ефикасно и същевременно безвредно влияещи върху интимните механизми на обмяната на веществата. От една страна чаят Нормободимас – Вербена ускорява метаболизма, от друга страна намалява чувството за глад.Със сигурност ще го закупя и ще го пробвам.

 3. Ето! От това има нужда всяка втора съвременна дама, чието ежедневие е пълно от сутрин до вечер и се храни набързо, с вредни храни и т.н. Пробвала съм какви ли не „отвари“, но без особен резултат. Ще пробвам и това

 4. Това изглежда ефикасно и полезно! Ще се радвам някъде да прочета коментари на хора, които го пият.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.