Хидролесс слим. Странични ефекти

Какви странични ефекти има Хидролесс Слим? Мнения: Отслабва ли се с него? При високо кръвно. С кафе

Хидролесс е серия на полската компания Natur Produkt Pharma, създадена с цел активно отводняване на тялото. Базовият Хидролесс е по-мощен в диуретичната си задача, а модификацията Хидролесс Слим помага за контрол на теглото чрез отводняване.

Причини за отоци и подпухване
Вид причина Конкретно
Некачествено хранене прием на наднормени количества сол, липса на достатъчно протеини, нередовен прием на храна под 3 пъти дневно
Застояване, липса на активност задържа течности в краката и натрупва мазнини по седалището, образуват се целулит и се разширяват вените
Медикаменти, задържащи вода при терапии с противозачатъчни, антидепресанти, медикаменти за хипертония и др. се задържа повече от нормалното количество вода
Бременност заради физиологичните хормонални промени отичат глезените
Менструация подпухване за няколко дни около цикъла поради хормонални скокове / спадове

Странични ефекти от Хидролесс Слим

Хидролесс слим е съчетание на билки и минерали, които не влияят на функционирането на тялото. Следователно не се очаква появата на негативни ефекти.

Мнения за Хидролесс Слим. Отслабва ли се?

Във форумите и социалните мрежи четем предимно негативни отзиви за Хидролесс Слим. В полза на честността ще кажем, че препаратът е натоварен с невъзможни очаквания.

Хидролесс Слим Фигурин 01

Хидролесс Слим не осигурява отслабване самостоятелно, като единствено средство

Повечето потребители не разбират, че Хидролесс Слим не топи пряко мазнини, а отводнява, подпомагайки отслабването. Ето защо мнозина пишат, че не са доволни и цитират малки цифри за свалени килограми, например 1.5 кг, 2 кг. Най-добър докладван ефект – 4.5 кг.

Ефектът е под очакваното дори при прием в течение на 4 – 5 месеца (БГ-мама). Лош резултат имат хора, които очакват вталяване само от капсулите, без диета или двигателен режим.

Намираме и доволни потребители. Това са хора, които разбират как действа препаратът и го впрягат в комплексна схема за отслабване. Те съчетават Хидролесс Слим с активно движение и редукция на калориите. В такива случаи се отбелязват прекрасни резултати. Една дама от БГ-мама се радва, че е успяла да си „хлътне“ корема.

ВАЖНО: Вижте още мнения за Хидролесс Слим, оставете и своя отзив за средството или попитайте ТУК, в нашия форум с коментари!

Хидролесс продуктите са добавки и производителят не трябва да ги изследва и да предупреждава за негативи. Затова ще видим как принципно действат диуретиците от растителен характер, каквито са тези полски продукти.

Крампи от прием на диуретици

Внезапни произволни спазми (съкращения) на мускулите се наблюдават и при здрави хора. Случват се при физическо натоварване и в покой. Един от провокаторите са диуретиците поради това, че те намаляват достъпността на калция и магнезия в телесните течности.

Ефектът се наблюдава само при най-мощните диуретици на химическа основа. При растителните отводнители като Хидролесс не се очаква такова странично явление.

Погледнете и ТУК: Народно лечение на крампи (схващане на краката). Аспирин и първа помощ.

Влияние върху бъбреците

Всички диуретици са способни да извеждат натрия. Според начина си на действие, някои повишават извеждането на калий, хлорид, калций, бикарбонат, магнезий. Някои от тях снижават бъбречното отделяне на вода.

Опасност от електролитен дисбаланс

Електролитни и киселинно-алкални нарушения обикновено съпровождат приема на диуретици.

Най-рискови са петлевите диуретици. Разработени са други разновидности, които целенасочено противодействат на това странично действие.

Хидролесс Слим 07 Фигурин

Състав на Слим версията на Хидролесс

Междувременно се препоръчва постоянен мониторинг при продължителен прием на диуретици и при възникване на проблем да се коригират дозите и да се попълват загубените електролити.

Дехидратация и ниско кръвно?

Тези ефекти също са сред нежелателните явления при постоянно лечение с диуретици. Те не са описани при Хидролесс и Слим, защото препаратите са растителни, с леко действие и се приемат в ограничена доза за кратък период.

Има ли йо йо ефект?

За йо-йо или обратен ефект се говори при отслабване, когато рязко се прекратят мерките и пациентът се върне към предишния си стил на живот. Същото се случва и при диуретиците, ако не се отстрани причината за задържане на вода или отново се възобновят провокаторите и рисковите фактори.

Други странични ефекти от диуретиците

Следващите негативи са проследени и доказани при лекарствените средства – диуретици, които са били клинично проучени.

Най-чести негативи от химическите диуретици са слабост, спазми, нарушение на съзнанието, тахикардия, тромбофлебит, колапс, аритмия, сънливост, апатия, нарушения на зранието, запек, намалена потентност, тромбози.

Противопоказания на Хидролесс Слим

Забраните касаят износващите дете. След зачеване е показан Хидролесс, но не и Слим – версията. Важи и за кърмещи мами.

Хидролесс Слим и високо кръвно

Единственото предупреждение на производителя се отнася до хипертониците – препоръчва се да се консултират с наблюдаващия ги специалист.

Може ли да се взема с алкохол?

Диуретиците са полезни след прием на голямо количество алкохол. Те помагат за бързото му извеждане и намаляват негативните последствия (махмурлук).

Хидролесс Слим и кафе

Кафето е диуретична напитка. Стимулира отделянето на урина и увеличава честотата на уриниране. Редовната употреба осигурява лекото и бързо извеждане на токсини и бактерии от организма чрез урината. Изчиства стомаха и го защитава от инфекции.

Тогава има ли проблем? Съчетаването на кафе с друг диуретик сумира (увеличава) въздействието и се поражда риск от обезводняване.

Как се приема Хидролесс Слим правилно?

Дозата е 2 капсули за ден, но никога приети едновременно.

Хидролесс Слим 02 Фигурин

Излишно тегло заради задържане на вода – негативни провокатори от храната

Осигуряваме равни периоди между приемите, в случая по 12 часа. Например изпиваме 1 капсула Слим при ставане, примерно в 7 часа, и още една капсула надвечер, примерно в 19 часа. Часовете не са строго фиксирани, а примерни.

Колко време се пие Хидролесс?

Производителят препоръчва 3 месеца без прекъсване и възможност за повтаряне на курса след пауза.

Може ли да се пие всеки ден?

За получаване на пълен ефект, препаратът се пие в редовен порядък, всеки ден без прекъсване до края на курса.

Заместители: Ефикасно лекарство за отводняване

По-силни от Хидролесс Слим диуретици са химически лекарствени средства, които се назначават за лечение. Те са от групата на калий – съхраняващите (Спиронолактон), осмотичните препарати (Манитол), петлеви диуретици (Фурантрил, Торасемид), тиазидни (Хидрохлортиазид).

Визираните диуретици се предписват с цел лечебно отводняване, а Хидролесс Слим – с цел вталяване чрез отводняване. Коректно е да сравняваме продукта с други растителни продукти с отводняващ ефект.

Хидролесс Слим е растителна комбинация, която няма точен аналог.

Топ диуретици за отслабване

Подобни на Слим препарати са растителни капсули и разтвори, които отводняват и ускоряват метаболизма. Сред алтернативите са билковият микс Фигурин, Оптихепан Слим, Зелено кафе, Водни капсули на Биохерба, Ликуид Оф, Витаслим Дрен, Барбел Дрексел против задържане на течности и подобни природни състави.

  • Оптихепан Слим – продукт на същата компания със засилено действие върху метаболизма. Хидролесс Слим е за отводняване, Отпихепан Слим е за индуциране на обменните процеси. Допълнително оздравява храносмил. органи. Представлява комбинация от бял трън, холин, чер пипер и куркума за вталяване. Има целенасочено лечебно въздействие при дебел корем – обвиване на органите с мазнини (висцерални мазнини) и при омазняване на чер дроб.
  • Ликуид Оф – течен аналог на Хидролесс Слим, базиран на растителни съставки. Премахва задържани течности в тъканите, които създават усещане за пълнота и подпухналост. Дренира безопасно, без да засяга електролитния баланс и pH-то на тялото. За разлика от Хидролесс СЛим, Ликуид Оф може да се пие само 1 месец без прекъсване.
  • Неоренал – варианти SR (постепенно освобождаване) и Форте. И двата състава са растителни. Целят се в почистване на бъбреците и подкрепа на отделянето на урина. Подпомага жлъчката и ч. дроб. Неоренал разчитат на брезата като източник на лечебни компоненти. Хидролесс Слим е избор на здрави хора с проблеми на теглото, а Неоренал се предпочитат при нарушена функционалност на бъбреците.
  • Капсули със зелено кафе – от Биохерба, Островит, ТНТ 21, Еквалибра, Зеин Фарма, Рамкофарм, Polyherb и други компании. Те се предлагат като продукт за вталяване, който работи независимо от активността. Едновременно влияе на метаболизма на мазнините и отводнява. Стимулира и ободрява.
  • Витаслим Дрен – коприва, хвощ, смола от гугул и др. компоненти се съчетават с иновативна технология за оформянето на растителен диуретик. Той е специализиран в атакуване на подкожни мазнини и целулит. Като Хидролесс Слим, се приема на курсове по 3 месеца.
  • Диуретик форте – растителен състав, скъчетан с калий и вит. В6. Регулира движението на течности в тялото и естественото им обновяване. Предпочита се при проблеми с кръвта и липфата, кожата, сърцето и артериалното налягане.

    Хидролесс Слим 03 Фигурин

    Храни и напитки, които освобождават натрупаната вода

Чай Фигурин

Фигурин е растителен, натурален, чист продукт от природата. Той въздейства по-силно върху метаболизма и по-умерено върху диурезата. Билковият микс влияе на течностите, доколкото те са важни за телесното тегло и външния вид. Но неговата ключова цел е отрегулиране на обменните процеси, премахване на негативи – провокатори на напълняване, задействане на естествени процеси за саморегулация.

При нужда от силен диуретик, помагат Хидролесс и Слим версията. При нужда от целенасочен отслабване избираме Фигурин. Фигурин има диуретичен ефект, но той е допълнителен. По-силно изразени при него са детоксът, регулирането на електролитите, отделителната система и микробиома, пречистването на кръвта.

Фигурин е с по-високо ниво на безопасност от обичайните добавки. Причината е, че използва много на брой компоненти (28 билки) в минимална дозировка. Така търсеният ефект се акумулира от различни източници, но самите билки са в малка концентрация и не успяват да проявят негативи.

Поради минималните концентрации в чая, Фигурин не е противопоказан за постоянен прием. Няма ограничения за курсове по 1 месец или 3 месеца. Пие се, докато е необходимо.

Друг плюс на Фигурин е, че не изисква диета или спорт, макар че те ускоряват неговото действие.

Повече подробности ТУК: Мнения за Хидролесс Слим и чай Фигурин + начин да се поръча.

Храносмилателни ензими

Ензимите са помощници в усилията за отслабване. Те отрегулират процесите на смилане и усвояване на храната, а без здраво храносмилане е невъзможно здраво тегло. Самостоятелно те не водят до отслабване, но съдействат при проблеми като непълно усвояване и задържане на храна в стомаха, подуване, хранителни алергии, умора, вялост, депресия.

Вижте и ТОВА: Мнения за Ензимил. Колко време се пие? Кои са най-добрите храносмилателни ензими?

Видео ревю на Хидролесс Слим.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.